Palvelut

Jalkahoidot Jyväskylässä ammattitaidolla
 
  • PERUSHOITO ajankäytön mukaan (60 – 75 min) 65€ – 75€. Siihen kuuluvat jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus sekä lopuksi rentouttava hieronta ja rasvaus. Omahoidon ohjaus.
  • HEMMOTTELUHOITO sisältää perushoidon lisäksi mineraalisuolakuorinnan, hieronnan ja haluttaessa, asiakkaan toivomusten mukaan, esim. kynsien lakkaus tai lihaksia rentouttava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava magnesiumvoitelu. (90 – 120 min) 75 € – 95 €.
  • TOSIMIEHEN JALKAHOIDOSSA ”otetaan ensin kumisaappaat jalasta ja sitten jalat ”tönkkösuolataan”. Suolakylvyn jälkeen poistetaan karstat, känsät ja kovettumat sekä kynnet lyhennetään ja tarvittaessa ohennetaan. Täyshuollon lopuksi jalat hierotaan ja rasvataan. Noin 60 – 75 min ja 70€ – 80€.
  • ERITYISHOIDON esimerkiksi syylän hoidon lisä Verrutop-aineella jalkojenhoidon yhteydessä on 35€. Joskus kaksi käsittelyä voi olla tarpeen. Jos syylä on laaja-alainen ja syvälle ulottuva tulee käsittelykertoja enemmän, jolloin lisäkäynnin hinta on 55€.

Hoidan myös diabeetikkojen, reumaatikkojen ja muiden ERITYISHOITOA VAATIVIEN asiakkaiden jalkoja. Sisäänkäynti on esteetön ja pihassa on yksi ilmainen autopaikka asiakkaille.

KOTIKÄYNTI on 79 € / 1 perushoitoasiakas ja 140 € / 2 perushoitoasiakasta (10 km säteellä, etäämmälle matkakorvaus sopimuksen mukaan).

Kaikkia näitä palvelutuotteitani voit hankkia läheisellesi tai ystävällesi myös LAHJAKORTILLA.